HARUZEM DUYURU

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II, Türk Dili II ve Yabancı Dil II derslerini uzaktan öğretim yoluyla almakta olan öğrencilerimizin Yarıyıl Sonu Sınavı 1 -2 Haziran 2019 Cumartesi ve Pazar 08:00 - 17:00 saatleri arasında Merkezi Elektronik Sınav Laboratuvarında (Mühendislik ek bina zemin kat) yapılacaktır. Yarıyıl Sonu Sınavına katılacak olan öğrencilerimizin 26 Mayıs 2019 23:59'a kadar HARUZEM Aday İşlemleri Sistemi (sis.harran.edu.tr)tercih ekle kısmından her ders için ayrı randevu almaları gerekmektedir.

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II, Türk Dili II ve Yabancı Dil II derslerinden en az birini yüz yüze öğretim yoluyla almakta olan öğrencilerimizin Yarıyıl Sonu Sınavı 31 Mayıs 2019 Cuma 14:30-16:00 saatleri arasında Osmanbey Merkezi Derslik, Mühendislik Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Şanlıurfa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda yapılacaktır. Yarıyıl Sonu Sınavına katılacak olan öğrencilerimizin Sınav Giriş Yerleri HARUZEM Aday İşlemleri Sistemi (sis.harran.edu.tr) üzerinden 27 Mayıs 2019 tarihinde ilan edilecektir.

MEZUN PORTALI

KARİYER MERKEZİ