TÜTÜN, ALKOL VE MADDE BAĞIMLILI İLE MÜCADELEYE DEVAM SEMİNERİ

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde görevli Dr. Öğretim Üyesi Dursun Çadırcı ve Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Arş. Gör. İsmail KARKA'nın katılımyla 04.12.2019 tarihinde saat 14.00’te Hilvan MYO öğrencilerine yönelik Tütün, Alkol ve Madde Bağımlığı ile mücadele konulu bir seminer düzenlendi. Hilvan MYO,  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşerek Hilvan Anadolu Lisesi, Hilvan Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şair Nabi Anadolu Lisesi ve Erkek İmam Hatip Lisesi öğrencilerini de bu anlamlı mücadeleye dahil etmek istedi. Program kapsamında tütün, alkol ve madde kullanımının zararları ile birlikte bağımlılıkla mücadele konusunda yapılması gerekenler hakkında bilgi verildi. Programa katılımın yoğun olması sebebi ile seminer  Hilvan İlçe Gençlik Merkezinde gerçekleştirilmiştir.  Programa öğrenciler, Hilvan MYO akademik ve idari personeli ile birlikte milli eğitim de görevli olan çok sayıda öğretmen katılmıştır.