Değerli Öğrencilerimiz;

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı "Yaz Stajları" Yükseköğretim Kurulu tarafından yayınlanan "KÜRESEL SALGINDA YENİ NORMALLEŞME SÜRECİ" rehberinde belirlenen esaslar çerçevesinde yüz yüze olarak işyerlerinde olacak şekilde yapılacaktır.

Ancak COVİD-19 pandemi sürecinin seyrine göre, ilerleyen zamanlarda herhangi bir değişiklik olması durumunda stajlarla ilgili yeni kararlar alınarak öğrencilere duyurulacaktır.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında yaz stajı yapacak öğrencilerimiz için staj tarihi 05.07.2021 - 23.08.2021 olarak belirlenmiştir. Yaz stajı yapacak olan öğrencilerin sadece staj başvuru formunu 18 Haziran 2021 tarihine  kadar  bölüm başkanına e-posta (mail) aracılığıyla  iletmesi gerekmektedir. Bölüm başkanı iletişim bilgileri için tıklayınız.

İlgili belgeler için formlara tıklayınız ! ÖNEMLİ NOT : 2020 YAZ DÖNEMİNDE STAJ YAPMIŞ OLUP STAJ DOSYASINI TESLİM ETMEYEN ÖĞRENCİLER STAJ DOSYALARINI 18 HAZİRAN 2021 TARİHİNE KADAR BÖLÜM BAŞKANINA TESLİM ETMESİ GEREKMEKTEDİR. (Diğer sorularınız için danışmanınıza ulaşınız)