Hilvan Meslek Yüksekokulu 2018-2019 akademik yıl açılışı yapıldı.

Hilvan MYO konferans salonunda düzenlenen yeni eğitim öğretim yılı açılış programına, Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bürhan Akpunar, Hilvan Kaymakamı Furkan DUMAN,  Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Seyit Ahmet OYMAK, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve öğretim elemanları ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Yüksekokul müdürümüz sayın Prof. Dr. Seyit Ahmet OYMAK, tüm konuklara ayrı ayrı hoşgeldiniz dedikten sonra Hilvan MYO' nun başarısı için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını bu noktada Rektörlüğümüzün de desteğiyle çok güzel işlere imza attıklarını söyledi. Hivan MYO'ya rağbetin yüksek olduğunu, diğer MYO programlarının kontenjanlarının çoğu boş kalırken Hilvan MYO' nun tüm kontejanlarını doldurduğunu ifade etti. Bu bağlamda emeği geçen başta öğretim elemanları olmak üzere tüm Hilvan MYO çalışanlarına teşekkür etti. 

Akademik yıl açılışında konuşan Hilvan Belediye Başkanı sayın Aslan Ali BAYIK ise biz Hilvan MYO' nun hem belediyemiz hem kaymakamlık gibi diğer kurumlarla hem de yöre insanı ile çok iyi ilişkiler içerisinde olduğunu ve sadece yüksekokul öğrencileri için değil Hilvan halkı için de ellerinden geleni yaptıklarını görüyoruz. Her MYO' da bunu görmek maalesef mümkün olmuyor, bunu da biliyoruz ve bunun için biz Hilvan MYO' dan çok memnunuz, ben Hilvan MYO öğretim elemanlarının hepsine bu hassasiyetleri ve emeklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum diye konuştu.

Akademik yıl açılışında konuşan Hilvan Kaymakamı Furkan DUMAN, öğrencilere eğitim-öğretim hayatlarında başarılı olabilmeleri için çeşitli tavsiyelerde bulunarak, Hilvan Kaymakamlığı olarak her konuda destek verebileceklerini belirtti. 

Akademik Yıl açılışında konuşan Rektör Yardımcımız sayın Prof. Dr. Bürhan AKPUNAR; akademik yıl açılışı sebebiyle, ideal bir eğitime nasıl ulaşılır ve daha verimli bir eğitim için neler yapılmalı başlıkları altında yüksekokulumuz öğretim elemanları ve öğrencilerine ders niteliğinde bilgilendirmelerde bulundu. Bir yükseköğretim kurumunda öğrenim görmeyi başarmış her öğrencinin istediği her şeyi öğrenebileceğini ve kendini idealleri doğrultusunda yetiştirmeyi başarabileceğini ancak kişisel özelliklerden kaynaklı bazı farklılıklardan dolayı her öğrencinin kendi kişisel özellikleri doğrultusunda kendi öğrenimi için yeterli zamanı tespit ederek zaman ayırıp çalışması ve gerçekten öğrenmek istemesi koşuluyla bunları gerçekleştirebileceğini ifade etti.

MEZUN PORTALI

 

KARİYER MERKEZİ

BAĞLANTILAR

KALİTE

SOSYAL MEDYA