İş Sağlığı ve Güvenliği Öğrencilerine Yönelik "İş Sağlığı ve Güvenliği Alanında Teknik Uygulamalar" Konferansı

Hilvan Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği programı öğrencilerine yönelik "İş Sağlığı ve Güvenliği Alanında Teknik Uygulamalar" konulu bir konferans gerçekleştirdi. Konferansa B sınıfı İş güvenliği Uzmanı Mehmet Emin YÜKSEL, Mehmet Sultan KÖSEN, Ahmet AYBAR, Yüksekokulumuz akademik personeli Öğr. Gör. Serkan ERTÜRK, Öğr. Gör. Emine AYTAR, Öğr. Gör. İbrahim Hakkı ARSLAN ve iş sağlığı ve güvenliği öğrencilerinin tamamı katıldı. Konferansta öğrencilerin iş sağlığı ve güvenliği kapsamında iş hayatı, işçi çalışma koşulları ve risk analizi gibi önemli konuların sahada uygulanabilirliği ve karşılaşılan durumlar hakkında bilgi edinmeleri sağlandı.