İş Sağlığı ve Güvenliği Öğrencilerine Yönelik "İş Sağlığı ve Güvenliği Alanında Teknik Uygulamalar" Konferansı
12 Kasım 2018 Pazartesi 14:50 tarihinde yayınlandı
İş Sağlığı ve Güvenliği Öğrencilerine Yönelik "İş Sağlığı ve Güvenliği Alanında Teknik Uygulamalar" Konferansı
Hilvan Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği programı öğrencilerine yönelik "İş Sağlığı ve Güvenliği Alanında Teknik Uygulamalar" konulu bir konferans gerçekleştirdi. Konferansa B sınıfı İş güvenliği Uzmanı Mehmet Emin YÜKSEL, Mehmet Sultan KÖSEN, Ahmet AYBAR, Yüksekokulumuz akademik personeli Öğr. Gör. Serkan ERTÜRK, Öğr. Gör. Emine AYTAR, Öğr. Gör. İbrahim Hakkı ARSLAN ve iş sağlığı ve güvenliği öğrencilerinin tamamı katıldı. Konferansta öğrencilerin iş sağlığı ve güvenliği kapsamında iş hayatı, işçi çalışma koşulları ve risk analizi gibi önemli konuların sahada uygulanabilirliği ve karşılaşılan durumlar hakkında bilgi edinmeleri sağlandı.
Hilvan Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği programı öğrencilerine yönelik "İş Sağlığı ve Güvenliği Alanında Teknik Uygulamalar" konulu bir konferans gerçekleştirdi. Konferansa B sınıfı İş güvenliği Uzmanı Mehmet Emin YÜKSEL, Mehmet Sultan KÖSEN, Ahmet AYBAR, Yüksekokulumuz akademik personeli Öğr. Gör. Serkan ERTÜRK, Öğr. Gör. Emine AYTAR, Öğr. Gör. İbrahim Hakkı ARSLAN ve iş sağlığı ve güvenliği öğrencilerinin tamamı katıldı. Konferansta öğrencilerin iş sağlığı ve güvenliği kapsamında iş hayatı, işçi çalışma koşulları ve risk analizi gibi önemli konuların sahada uygulanabilirliği ve karşılaşılan durumlar hakkında bilgi edinmeleri sağlandı.
Diğer Haber Başlıkları
- BİGEP Projesi kapsamında Kardeş Okulumuz Hoşin ilkokulu' nda öğrenci kardeşlerimizle bir araya geldik
- Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı öğrencilerimizin Dosyalama ve Arşivleme süreçlerini yerinde görmeleri amacıyla teknik bir gezi düzenlendi .
- KZO İş Başvuru Sonuçları ve Gerekli Belgeler
- ÖĞRENCİ NUMARANIZI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ
- Harran Üniversitesi 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Eğitim-Öğretim Faaliyetlerine Yönelik Öğrenci Bilgilendirme Metni