İş Sağlığı ve Güvenliği Öğrencilerine Yönelik Teknik Gezi

Hilvan Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği programı öğrencilerine, İş Sağlığı ve Güvenliği uygulamaları ve saha çalışmalarını yerinde görebilmek için teknik bir gezi düzenlendi. Gezi, İş Sağlığı ve Güvenliği programı bölüm başkanı Öğr. Gör. Emine AYTAR, Öğr. Gör. İbrahim Hakkı ARSLAN ve Uzman Mehmet BAZOĞLU koordinatörlüğünde gerçekleşti. Bu kapsamda FLO MAĞAZACILIK ve PAZARLAMA A.Ş. (deriden ayakkabı) Şanlıurfa fabrikası üretim yeri, yemekhane, tüm fabrika binası ve saha alanı ziyaret edildi. Fabrikanın İnsan Kaynakları Müdürü Ahmet UĞURLU ve B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Ergin TUGAY rehberliğinde işletmede uygulanan İş Sağlığı ve Güvenliği çalışmaları hakkında genel bilgilendirme yapılarak fabrikada saha gezme ve yapılan uygulamalar yerinde görüldükten sonra İş Güvenliği ve ilgili mevzuat, yönetmelik, risklerin belirlenmesi ve önlenmesi, proaktif yaklaşım, güvenlik kültürü ve iletişim teknikleri ile ilgili sunum yapıldı. Seminer sonunda öğrencilerden İş Sağlığı ve Güvenliği hakkında merak ettikleri sorular cevaplanarak gezi sonlandırıldı.

MEZUN PORTALI

KARİYER MERKEZİ