Zorunlu Türk Dili, İngilizce, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi derslerini almak isteyen öğrencilerin dikkatine!
Uzaktan eğitim yoluyla Zorunlu Türk Dili, İngilizce, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi derslerini almak isteyen öğrenciler ue.harran.edu.tr adresini ziyaret ederek bu derslerin örnek tanıtımlarını inceleyebilirler. Bu dersleri yüz yüze eğitim olarak almaya devam etmek isteyen öğrencilerimiz için ise bu dersler Osmanbey, Eyyübiye ve Yenişehir Yerleşkelerimizde hem örgün hem de ikinci öğretim öğrencilerine yüz yüze olarak verilmeye devam edilecek olup ücretsizdir. Hem uzaktan hem de yüz yüze olarak verilecek bu derslerinin şubeleri, günleri, saatleri, kontenjanları ve öğretim elemanları belirlenerek aşağıda verilmiştir.
Sorularınız için haruzem@harran.edu.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.
Sorularınız 24 saat içerisinde cevaplanarak haruzem.harran.edu.tr adresinde yayınlanacaktır.

Uzaktan ve Yüzyüze Eğitim Yoluyla Verilecek Derslerin Gün ve Saatleri