"Gençlerde Sosyal Medya Kullanımı ve Sınırları" Konulu Konferans



Meslek Yüksekokulumuzda Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Hatice PARMAKSIZ, Hilvan Belediye Bakanı Aslan Ali BAYIK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi TURĞUT ve yüksekokulumuz akademik personeli katılımıyla ve Hilvan İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinatörlüğünde, İlçe Emniyet Müdürü Salih KÖSE tarafından yüksekokulumuz öğrencilerine yönelik "Gençlerde Sosyal Medya Kullanımı ve Sınırları" adlı konferans düzenlendi.



Açılış konuşmasını yapan yüksekokul müdürümüz Öğr. Gör. Hatice PARMAKSIZ tüm paydaşlarımıza teşekkür ederek el birliğiyle Hilvan Meslek Yüksekokulu'nu ve Hilvan'ı hep daha ileriye taşımayı hedeflediklerini belirtti.



Hilvan İlçe Emniyet Müdürü Salih KÖSE tarafından verilen konferansta öğrencilere sosyal medya kullanımı ve sınırları hakkında bilgi verildi. Akabinde sosyal medya kullanımının zararlarına değinerek, sosyal medya kullanırken hangi hususlara dikkat edilmesi gerektiğini ve bu hususların yasal boyutları ile hukuki yaptırımları hakkında detaylı açıklamalar yaparak, sosyal medya kullanımı ile ilgili herkesin bilinçli olması gerektiğini vurguladı.




Konferans sonunda İlçe Emniyet Müdürü Salih KÖSE'ye teşekkür plaketini İlçe Belediye Başkanı Aslan Ali BAYIK takdim etti. Aslan Ali BAYIK Hilvan'da bu tür gelişimlere destek verdiklerini belirterek tüm paydaşlarla işbirliği içerisinde Hilvan'ı hep daha ileriye taşımayı hedeflediğini belirtti. 

MEZUN PORTALI

 

KARİYER MERKEZİ

BAĞLANTILAR

KALİTE

SOSYAL MEDYA