Yüksekokulumuzda Eğitimde motivasyon ve başarı konulu bir konferans gerçekleşti. Konferansa okul müdürümüz sayın Prof. Dr. Seyit Ahmet OYMAK, İİBF Dekanı sayın Prof. Dr. Esra SİVEREKLİ, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Emin USTA, okulumuz akademik personeli ve öğrenciler katıldı. Konferansta söz alan Prof. Dr Esra Siverekli öğrencilere hitaben arkadaşlar eğitimde hedef çok önemlidir. Kendinize hedefler belirlemelisiniz yani mezun olmak için değil mezun olduktan sonra ne olmak istediğiniz için çalışmalısınız. Bu sizin eğitim döneminde motivasyonunuzu yüksek tutacak ve eğitim hayatı sonrası size başarıyı getirecektir diye konuştu.

Konferansta eğitim, iş ahlakı ve başarı konulu bir sunum gerçekleştiren Yrd. Doç. Dr. Mehmet Emin USTA ise; İnsanın ahlakı olduğu gibi işin de ahlakı vardır. Ne olursanız olun (öğretmen, avukat, doktor) işinizi ahlak kuralları çerçevesinde icra edin ve çalışma yönetiminizi kaybet – kaybet veya kazan – kaybet üzerine değil kazan – kazan üzerine bina etmalisiniz. Ancak bu şekilde ilkeli ve yararlı bir prensip belirlerseniz iş hayatınızda ahlaklı ve başarılı olursunuz diye konuştu.

Konferans sonunda, katkılarından ötürü sayın Yrd. Doç. Dr. Mehmet Emin USTA' ya teşekkür plaketi sayın Prof. Dr. Esra SİVEREKLİ tarafından takdim edildi.