Yüksekokulumuzda, yüksekokulumuz akademik personeline ve yüksekokulumuza dışarıdan eğitim desteği sağlayan eğitimcilere yönelik, etkili ders anlatım metotları konulu bir konferans gerçekleşti. Konferansa yüksekokul müdürümüz sayın Prof. Dr. Seyit Ahmet OYMAK, eğitim fakültesi dekan yardımcısı sayın Yrd. Doç. Dr. Mehmet Emin USTA, yüksekokulumuz akademisyenleri ve yüksekokulumuza dışarıdan eğitim desteği sağlayan eğitimciler katıldı.

Yüksekokulumuz eğitimcilerine, öğrencilerimiz için daha etkili ve kalıcı bir ders anlatımın püf noktalarını vurgulama amacıyla düzenlenen konferansta sunum yapan Yrd. Doç. Dr. Mehmet Emin USTA; etkili bir sunum ve daha verimli bir bilgi aktarımı için, temelde konuşmacı ve dinleyici arasındaki pozitif iletişimin önemini vurgulamanın yanısıra sunum yaparken verimliliği arttırmanın önemli noktalarına değindi.