Yüksekokulumuz tarafından üniversitemizin kuruluşunun 25. yılı münasebetiyle bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Yüksekokulumuz akademik ve idari personelinin emekleri ile gerçekleştirilen bu etkinliklerin görsellerini içeren '25. Yıl Köşesi' düzenlendi.

Başta '15 Temmuz Şehitleri Anısına Fidan Dikimi', 'Mehmet Akif ERSOY' u Anlamak', 'Bilişimde Yerli ve Milli Teknolojinin Önemi' ve 'Eğitim ve Kişisel Gelişim' konulu konferanslar olmak üzere üniversitemizin kuruluşunun 25. yılı münasebetiyle ülke ve millet yararına öğrencilerimiz için 25 farklı etkinlik gerçekleştirildi. Bu etkinliklere katılımlarıyla bizleri onurlandıran ve verdikleri konferanslarla bizleri aydınlatan Prof. Dr. Bürhan AKPUNAR, Prof. Dr. Esra SİVEREKLİ, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Akif NACAR, araştırmacı-yazar Mehmet OYMAK ve diğer tüm katılımcılara emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.