Yüksekokulumuzda, İnsanlıktan Uzakta (Far From Men) film analizi konulu bir konferans gerçekleşti. Konferansa yüksekokul müdürümüz sayın Prof. Dr. Seyit Ahmet OYMAK, yüksekokulumuz akademik personeli ve öğrenciler katıldı. Film analiz sunusu şeklinde yapılan ve öğrenciler tarafında büyük ilgi gören konferans, Ceyda Saliha ŞENER tarafından gerçekleştirildi. Film analizinde, çok farklı etnik kültür ve toplumsal dokulardan gelen insanların önyargısız bir şekilde biribirlerine yaklaşması halinde çok derin dostluklar kurabilecekleri ve birbirleri için gerektiğinde çok büyük fedakarlıklarda dahi bulunabileceklerine değinerek toplumsal birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verildi.

Konferans sonunda yüksekokulumuz tarafından emeklerinden ötürü sayın Ceyda Saliha ŞENER' e bir teşekkür plaketi verildi.