Yüksekokulumuzda Mesleki Akciğer Hastalıkları konulu bir konferans gerçekleştirildi. Konferansa Yüksekokul müdürümüz sayın Prof. Dr. Seyit Ahmet OYMAK, Yrd. Doç. Dr. Zafer Hasan Ali SAK, Öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı. Konferansa gerçekleştirmiş olduğu sunumla zenginlik katan sayın Yrd. Doç. Dr. Zafer Hasan Ali SAK konuşmasında özellikle sigaranın zararlarını, sigara kullanımının mesleki hastalıklara oluşturduğu zemini ve tetiklediği meslek hastalıklarını, risk faktörü yüksek mesleki hastalık çalışma ortamlarını, bu ortamlarda karşılaşabilecek durumları, maruziyetleri ve bu maruziyetlerin doğurabileceği sonuçları akciğer hastalıkları açısından ele aldı.

Konferans sonunda Yüksekokul müdürümüz sayın Prof. Dr. Seyit Ahmet OYMAK tarafından Yüksekokulumuza sunduğu katkılardan ötürü sayın Yrd. Doç. Dr. Zafer Hasan Ali SAK' a bir plaket verildi.