20. dönem mezunlarını veren Hilvan Meslek Yüksekokulu, bu yıl ilk defa mezuniyet töreni düzenledi. Diyarbakır Yolu üzerinde bulunan yerleşkesinde düzenlenen törene, Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abuzer Pınar, Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay, Hilvan Belediye Başkan Vekili Nusreddin Esen, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Oymak, öğretim görevlileri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Düzenlenen törende,  eğitim gördükleri bölümde dereceye girenlere Rektör Yadımcısı Prof. Dr. Abuzer Pınar, Kaymakam Ahmet Özay ve Belediye Başkan Vekili Nusreddin Esen tarafından ödülleri verildi. Öğrencilere mezuniyet belgeleri verildikten sonra düzenlenen kortej yürüyüşünden sonra öğrenciler hep birlikte kep atarak mezuniyetlerini kutladılar.