Yüksekokulumuzda 2016-2017 akademik yılı mezunlarımız için mezuniyet töreni düzenlendi. Törene, Hilvan ilçe kaymakamı sayın Eyyüp ÖZDEMİR, Meslek Yüksekokulumuz Müdürü sayın Prof. Dr. Seyit Ahmet OYMAK, Yüksekokulumuz akademik ve idari personeli ile öğrenci ve aileleri katıldı. Okulun bahçesinde tertiplenen törende okulu bitiren öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi.

Yüksekokulumuz Müdürü sayın Prof. Dr. Seyit Ahmet OYMAK törende yaptığı konuşmada, öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyerek yüksekokulumuzda önümüzdeki yıl İş Sağlığı ve Güvenliği, Eczane Hizmetleri ve Yapı Denetim Programı ile 2 yeni bölüm ve 3 farklı program daha açılacağını ve attıkları bu gibi adımlarla öğrenci mevcudunun kısa zamanda 1000 öğrenci kapasitesine ulaşacağı müjdesini verdi.

Hilvan ilçe kaymakamı sayın Eyyup ÖZDEMİR öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında, bu mutlu günlerinde aralarında olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Mezuniyetin kendileri için bir son olmadığını, bilakis okulda öğrendikleri bilgi ve tecrübeyi bundan sonraki hayatlarında pratiğe dökme zamanının geldiğini, daha katılımcı daha girişimci bir anlayışla ülke ve millet yararına hizmet üreteceklerine inandığını'' ifade etti.

Konuşmaların ardından 110 öğrencinin mezun olduğu törende bölümlerini birincilikle bitiren Karahan ORTAKAYA' ya, Tuba ÇEŞMEN' e ve Ramazan TANGUL' e çeşitli hediyeler verildi. Tören, havai fişek gösterisi ve öğrencilerin kep atmalarıyla son buldu.