İnşşat Teknolojisi programı öğrencileri ile akademik personellerimiz Hasan Bakırcı ve Aykut Güzel' in katılımıyla Harran Üniversitesi Osmanbey kampüsünde yapımı devam eden iktisadi ve idari bilimler fakültesi ve merkezi laboratuvar inşaat sahasına bir teknik gezi düzenlenmiştir. Öğrencilerin inşaat sektöründeki yenilikleri ve gelişmeleri takip etmeleri, yeni yapı malzemesi ve sistemlerinin yakından takibi ve bu mazeme ve sistemlerin yapımı ve uygulama sürecini yerinde görmeleri açısından son derece önemli bir gezi olmuştur. Bu gezi kapsamında araç tahsisinde bulunan Hilvan Belediyesi' ne, gezi imkanı sağlayan Harran Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı' na, gezi grubuna refakat eden ve teknik bilgilendirmelerde bulunan inşaat mühendisi Erdal Özbebek' e teşekkür ederiz.