Harran Üniversitesi Hilvan Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen ‘ Eğitimde Anne-Kız El Ele’ konferansına kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

Hilvan Meslek Yüksekokulu konferans salonunda düzenlenen konferansa Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Seyit Ahmet Oymak, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin eşi Sema Çiftçi, Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay’ın eşi Nesime Özay ve Hilvanlı kadınlar katıldı.

Seminerde konuşan Hilvan Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Seyit Ahmet Oymak “Halkımızı yönlendirmek adına çaba sarfetmek üniversitelerin bir misyonudur. Bunu gerçekleştirmek için gayret gösteriyoruz. Halkımıza karşı üstlendiğimiz misyonumuzu biz en iyi şekilde devam ettireceğiz. Her nesil annenin eseridir” dedi.