Harran Üniversitesinin 25. Yıl etkinlikleri kapsamında Yüksekokulumuzda “Sigortacılıkta Sektörel Fırsatlar” konferansı düzenlendi. Yüksekokulumuz konferans salonunda düzenlenen bu konferansa konuşmacı olarak İstanbul barosu avukatlarından Ayşegül Bingül katıldı.

Konferansın açılışında söz alan Hilvan MYO Müdürü Prof. Dr. S. Ahmet Oymak; “Yüksekokul olarak öğrencilerimize mezuniyet sonrası çalışılma fırsatlarını tanıtmak amacıyla kendi sektöründe başarılı olan isimleri davet etmekteyiz. Sigortacılıkta Sektöründeki Fırsatlar konusunda da bugün Av. Ayşegül Bingül’ü davet ettik. Davetimize icabet eden Sayın Bingül’e teşekkür ederim” diyerek konuşmasını sonlandırdı

Sözlerine öğrencilerin yüksekokulda okumalarını bir dezavantaj olarak görmemeleri gerektiğini söyleyerek başlayan Av. Ayşegül Bingül; “Dilerseniz bunu fırsata çevirebilirsiniz. Bunun için Hilvan MYO deyim okulunuzu küçük görmeyin. Her şey sizinle başlar” diyerek, Sigortacılık sektörünün ekonomideki yeri, önemi ve bankacılık sigortacılık programıyla ilgili öğrencilere bilgi verdi.

Konferans sonunda Avukat Ayşegül Bingül' e Hilvan Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. S. Ahmet Oymak tarafından günün anısına plaket takdim edildi